Juu, elikkä lokakuukin on kohta lopuillaan. Nyt on jo todella pimeää eikä asiaa auta yhtään se, että lunta on maassa noin 10 cm ja sitä tulee lisää koko ajan. Ei kai tässä muuta voi enää todeta: talvi on väistämättä tulossa. Ja kohta saa taas repiä hiukset päästä niiden samojen vanhojen joululaulujen takia, jotka alkavat soida kaupoissa jo marraskuussa! Säästäkää minut siltä! Kuka on sanonut, että joulu alkaa jo marraskuussa, ja kuka käskee laittamaan joulukyntteliköt ikkunaan samoihin aikoihin - eli aivan liian aikaisin! Eikö joulustakin mene jo hieman maku, kun sitä ollaan jouluaattoon menessä jo viettetty kuukausi!?!
    Joululahjojahan on syytäkin jo alkaa miettimään, sillä en todellakaan halua ostaa juuri ennen joulua ystävilleni tai perheenjäsenilleni mitään turhanpäiväistä krääsää, vaan sen takia että oli pakko ostaa jotain. Joululahjoihin pitäisi sisältyä jokin ajatus ja niiden pitäisi kuvastaa saajan persoonallisuutta jollakin tavoin. Tai noh eihän se aina ole välttämätöntä, mutta itsetehdyissä lahjoissa sen olisi syytä näkyä. Mutta ei vielä masennuta tai aleta stressaamaan joulusta, eletään tätä hetkeä. :D
    AFS:ltä ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan. AFS on siis järjestö, jonka kautta olen lähdössä tuonne jääkiekon ja muun talviurheilun luvattuun maahan eli Kanadaan. Eiku nyt annoinkin väärää informaatiota! Tulihan sieltä vähän aikaa sitten 660€ lasku! :) Sen maksettuani olen varmasti lähdössä vuodeksi pois Suomesta ja etenkin täältä tuppukylästä, Rovaniemeltä. Odotan vuottani innolla, mutta olen yhä enemmän alkanut ajattelemaan, että mitäs jos asiat täällä koto-Suomessa ovat muuttuneet radikaalisti kun palaan? Jos ystäväni ovat unohtaneet minut ja heillä on niin paljon kaikkia uusia juttuja elämissään, että tulen auttamattomasti jäämään ulkopuolelle kaikesta!  Tai jos en omalta osaltani sopeudu enää tänne, vaan haikailen päivät pitkät elämääni Kanadassa, joka oli parempaa kuin täällä? Who knows? Ehkä olisi vain parempi jäädä kotiin ja jatkaa elämää samalla tavalla kuin tähänkin asti? Ei, vereni vetää ulkomaille ja miksi jättäisin tällaisen mahdollisuuden käyttämättä. Onhan vaihto-oppilasvuosi ollut suurin unelmani jo ala-aste ajoilta lähtien.
                                 148806.jpg
                                         Canada, Here I Come!